Om mig

Om mig


Jeg hedder Line Wadum. Det er en stor passion for mig at arbejde og være sammen med hunde. Jeg har udelukkende arbejdet med hunde siden 2015. Jeg har haft flere hunde gennem mit liv. I dag har jeg to skønne hunde, Fenya, en ft springer spaniel, som jeg går på jagt med, og min unghund Siff, en ft cocker spaniel, som jeg er ved at træne op til jagt.


Jeg træner jagt og Nose Work med begge mine hunde. Tidligere har jeg også trænet agility og rally. Jeg har desuden deltaget i Nose Work konkurrencer i Danmark og Sverige.


Når jeg træner hunde, bruger jeg positive metoder, og jeg anvender ofte klikker i træningen. Det er en fryd at se, hvor træningsvillige og selvsikre hunde man får ved disse træningsmetoder. Træningen er effektiv og det giver både glade hunde og ejere.


Jeg er examineret hundeinstruktør fra Hund & Træning og certificeret Nose Work instruktør fra Lorup Hundecenter. Derudover er jeg cand. scient i biologi og kommunikation samt uddannet naturvejleder.


Mit CV indenfor ”hundeverdenen”:


  • 2022: Eksamineret Nose Work instruktør fra Lorup Hundecenter


  • 2019 : Examineret hundeinstruktør fra Hund & Træning

  • 2018: Jeg startede Poteskolen


  • 2015-17: Professionel hundelufter i mit eget firma Hundelufteriet. Her var jeg også ”hundedagplejer” og havde hundepension. Jeg trænede også hunde for andre


  • 2015 - : Jeg har deltaget, og deltager stadig, på mange kurser, seminarer og foredrag - alle relateret til hundetræning og hundeadfærd


  • 1979 -  : Jeg fik min første hund i 1979 og har siden gået til hundetræning mange forskellige steder

 

hundetræning - hvalpetræning - Nose Work - hundetræner