Nose Work

Nose Work


Langt de fleste hunde elsker at bruge snuden og Nose Work er en god, sjov og sund mental aktivering af din hund.


Nose Work er en forholdsvis ny hundesport i Danmark, hvor du lærer din hund at finde bestemte dufte i forskellige miljøer (udendørs, indendørs, i beholdere og på køretøjer). 

 

Nose Work kræver hverken avanceret eller dyrt udstyr. Det er let at forberede og du kan træne det alle vegne f.eks. indenfor, i haven og på ture.

 

Nose Work er for alle hunde, uanset race, alder og uanset om de har trænet lydighed tidligere. Hundene er på en ad gangen, så derfor kan du også træne på hold selvom din hund f.eks. er bange for, eller er udadfarende overfor andre hunde.


Poteskolen tilbyder disse Nose Work kurser:


Nose Work Begynder 1 -  Intro

Kurset er for dig, og eller din hund, som ikke har prøvet Nose Work før. Læs mere om kurset.


Nose Work Begynder 2 - Opstart duft 

Nose work Opstart Duft holdet er for dig, som har gået på Nose Work Intro på Poteskolen, for dig, der har lært din hund de grundlæggende færdigheder i glæden ved at søge, og er klar til at starte op på duft, eller har prøvet det få gange. 

Læs mere om kurset.


Nose Work Letøvet

Holdet er for dig som har gået på Nose Work Opstart duft på Poteskolen, eller som lige er begyndt med ren duft, og/eller kun har lidt erfaring med duft.

Læs mere om kurset.

 

Nose Work Øvet

Holdet er for dig som har gået på Nose Work letøvet på Poteskolen, eller dig som har en hund, der nu kan træne på ren duft og gerne vil have udfordringer.

Læs mere om kurset.


hundetræning - hvalpetræning - Nose Work - hundetræner