Nose Work

Nose Work


Langt de fleste hunde elsker at bruge snuden og Nose Work er en god, sjov og sund mental aktivering af din hund.


Nose Work er en forholdsvis ny hundesport i Danmark, hvor du lærer din hund at finde bestemte dufte i forskellige miljøer (udendørs, indendørs, i beholdere og på køretøjer). 

 

Nose Work kræver hverken avanceret eller dyrt udstyr. Det er let at forberede og du kan træne det alle vegne f.eks. indenfor, i haven og på ture.

 

Nose Work er for alle hunde, uanset race, alder og uanset om de har trænet lydighed tidligere. Hundene er på en ad gangen, så derfor kan du også træne på hold selvom din hund f.eks. er bange for, eller er udadfarende overfor andre hunde.


Poteskolen tilbyder disse Nose Work kurser:


Nose Work Intro (niveau 1)

Kurset er for dig, og eller din hund, som ikke har prøvet Nose Work før. Læs mere om kurset.


Nose Work Opstart duft (niveau 2)

Holdet er for dig som har gået på Nose Work Intro på Poteskolen, eller du har trænet et andet sted på et begynderkursus, hvor du ikke er startet på duft endnu, eller kun lige er begyndt at introducere duft.

Læs mere om kurset.


Nose Work letøvet (niveau 3)

Holdet er for dig som har gået på Nose Work Opstart duft på Poteskolen, eller for dig som har trænet søg med godbid og duft (lavendel) ved samme kilde (parring). Det er også for dig, som så småt er gået i gang med at træne din hund med ren duft.

Læs mere om kurset.

 

Nose Work øvet (niveau 4)

Holdet er for dig som har gået på Nose Work letøvet på Poteskolen, eller dig som har en hund, der nu kan træne på ren duft.

Læs mere om kurset.


hundetræning - hvalpetræning - Nose Work - enetimer