Nose Work

Nose Work


Nose Work er en forholdsvis ny hundesport i Danmark, hvor du lærer din hund at kunne finde bestemte dufte i forskellige miljøer. Langt de fleste hunde elsker at bruge snuden og samtidigt bliver de mentalt stimulerede og dejligt trætte.

 

Nose Work kræver hverken avanceret eller dyrt udstyr. Det er en sjov sport både for dig og din hund. Det er let at forberede og du kan træne det f.eks. indenfor, i haven og på ture.

 

Nose Work er for alle hunde, uanset race, alder og om de har trænet lydighed. Du kan vælge at træne for at gå til prøver, eller bruge det som en god, sjov og sund mental aktivering af din hund. 


Nose Intro

Dette hold er for dig som ikke har prøvet Nose Work før. På holdet lærer vi hunden at blive god til at søge ved at arbejde med deres jagtinstinkt og selvstændig. Vi arbejder udelukkende med godbidder. På Nose Work begynder holdene begynder vi at arbejde med dufte.


I undervisningen vil indgå praktisk træning og teori. Hundene er på én ad gangen. Derfor er det vigtigt at din hund kan sidde i bilen i pauserne. Hvis du ikke er i bil, finder vi også ud af det.


Der er max. 4 kursister på holdet og der kræves ingen forudsætninger for at deltage.


Datoer og tid


Nose Work Intro 01 - Ingen ledige pladser

Tirsdage d. 16.45-17.45 fra 19. april.

Træningsdatoer; d. 19. og 26. april og d. 3., 10., 17. og 24. maj.


Nose Work Intro 02 - Ingen ledige pladser

Tirsdage d. 18-19 fra 19. april.

Træningsdatoer; d. 19. og 26. april og d. 3., 10., 17. og 24. maj.


Pris og sted

Træningen koster 995 kr. I prisen indgår 6 x 60 minutters træning. Vi træner forskellige steder i Gladsaxe - det vil blive oplyst i løbet af kurset.


Tilmelding
Send en mail med dit navn, racen på din hund, dens navn, alder og hvilket hold du gerne vil på til line@poteskolen.dk 


Du er velkommen til at sende en mail, hvis du gerne vil have besked, når der kommer nye hold.hundetræning - hvalpetræning - grundtræning - Nose Work